Hentbol

Hentbol -Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Vali Çakırı ziyaret etti


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Rize Valisi Nurullah Çakırı ziyaret etti.
     Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Rauf Oğuz, antrenör Hüsnü Durak ve sporculardan oluşan heyet, Vali Çakırı makamında ziyaret etti.
     Vali Çakır, bayan hentbol takımının, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Liginde Rizeyi en iyi şekilde temsil ettiğini ifade ederek, takıma hem Ardeşendeki iç saha maçlarında hem de deplasmanda sahip çıkan Ardeşen ve Rize halkına ve bu başarının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.
     Oğuz ise, spordan çok sporcuya yatırım yapılması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
     En büyük amacımız altyapıdır, kendi çocuklarımızı çay bahçelerinden alıp spor dünyasına kazandırmak. Bu anlamda başta Ardeşen olmak üzere bütün ilçelerde ve il merkezinde antrenörlerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde her ilçeden bir ya da iki sporcuyu Süper Ligde oynayabilecek şekilde yetiştirerek 3 yıl içerisinde kendi, öz takımımızı yani büyük Rize takımımızı kurarak daha büyük hedeflere daha az maddi yüklerle koşacağız. Bunu başarmak hiç de zor bir olay değil. Yeter ki Rize halkı çocuklarını bizlere emanet etsin.
     Vali Çakır, ziyaret anısına, 21 Haziran ve 13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiyenin ev sahipliğinde yapılacak FIFA U20 Dünya Kupasında Rizede oynanacak 3 maçın biletlerini bayan hentbol takımının yöneticileri ve sporcularına hediye etti.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER