Hentbol

Hentbol -Araç Belediyespor Yardımcı Antrenörü Kesici: -Seyir ve skor açısından çok güzel bir maç oldu -Sportif Direktör Bektaş: -Takım olma yolunda ilerliyoruz


KASTAMONU (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Araç Belediyesporun yardımcı antrenörü Cengiz Kesici, Yeni Mahalle Belediyespor galibiyetine ilişkin, Seyir ve skor açısından çok güzel bir maç oldu dedi.
     Bayanlar Hentbol Süper Liginde, sezonun ilk yarısını oynadığı 9 karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan, ligin ikinci yarısında ise 2 galibiyet alarak 4 puana yükselen Araç Belediyesporda ligde kalma umutları arttı.
     Kesici, Sportif Direktör Mete Bektaş ile MB Spor Salonunda düzenlediği basın toplantısında, sezona ligde kalma amacıyla başladıklarını, ancak bonservis sorunu nedeniyle istedikleri sporcuları transfer edemedikleri için ilk yarıda maçları kaybettiklerini söyledi.
     Ligin ikinci yarısına iyi hazırlandıklarını ve Ankaradaki kamp döneminde 3 özel maç yaptıklarını ifade eden Kesici, şöyle konuştu:
     Dün oynanan Yeni Mahalle Belediyespor maçına çok iyi hazırlandık. Rakibi, çok da iyi irdeledik. Yaşlı bir takım olduğunu, geri dönüşleri yavaş hızlı oynamamız gerektiğini, dış şut atan Anastasiayı adam adama oynatarak, onun şut yolları kapattık. Maçı bu şekilde kopardık. Seyir ve skor açısından çok güzel bir maç oldu.
     Fikstür avantajını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Kesici, Takım oturmaya, yabancı sporcular takıma uyum sağlamaya başladı. Şu anda hem savunma, hem de hücum sistemimiz hemen hemen oturdu. Bundan sonra daha iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum diye konuştu.
     Ligdeki Orduspor maçını kesin kazanmaları gerektiğini aktaran Kesici, Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübünü yenebilme ihtimallerinin bulunduğunu kaydetti.
     Sportif Direktör Mete Bektaş da dünkü karşılaşmada atmosferin çok iyi olduğunu belirterek, maça gelen Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, protokol üyeleri ve taraftarlarının heyecan içerisinde olduklarını söyledi.
     Bu desteği arkaların da görmenin, kendilerini heyecanlandırdığını aktaran Bektaş, Bu atmosferin devamı bizi bu ligde bırakacaktır. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Dün, bizim takım olabilme yolunda bir şeyler kat ettiğimizin bir göstergesiydi. Bize bir galibiyet, zafer gerekiyordu. Onu da dün aldık. Netice itibariyle de takım olabilme yolunda bize büyük bir avantaj sağladık ifadesini kullandı.
     Bektaş ayrıca, takıma destek olan Hentbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraza teşekkür etti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER