Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuz: Taraftarların hentbola olan sevgisi arttıkça camia olarak büyüyoruz


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün Başkanı Sultan Rauf Oğuz, taraftarların hentbola olan sevgisi arttıkça camia olarak büyüdüklerini söyledi.
     Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi ve manevi anlamla destekler aldıklarını belirterek, Destekler olduğu sürece biz de daha çok motive oluyoruz. Bu da başarımıza yansıyor. Bizi asıl cesaretlendiren seyircilerimizdir. Bizim gittiğimiz bütün deplasman maçlarında en az ev sahibi takım kadar seyircimiz oluyor dedi.
     Taraftarların hentbola olan sevgisi arttıkça camia olarak büyüdüklerini ifade eden Oğuz, Bizim aslında bu ekiple çok çok daha büyük organizasyonlara talip olacak camiamız var. Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü olarak gelecek yıllara yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri altyapıya yatırım yapılmamasıdır. Spora yaptığımız yatırım kadar sporcuya yatırım yapılmamıştır. Bunun için biz tüm ilçelerde 200ün üzerinde seçme yaptık. Süper Ligde kendi imkanlarıyla yetinen, ekstra bir kaynağı olmayan takımız. Umarım bundan sonra bizi takip eden kulüplerimizin sayısı artacaktır diye konuştu.
     Oğuz, hafta sonu Orduspor ile karşılaşacaklarını kaydederek, Bu maçı kazanıp ligde üst üste 3. galibiyetimizi almak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER