Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: -İkinci maçı da kazanarak seriyi üçüncü maça bırakmak istemiyoruz


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Liginde play-off birinci tur ilk maçında sahadan gelip ayrılan Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, İkinci maçı da kazanarak seriyi üçüncü maça bırakmak istemiyoruz dedi.
     Hentbol Bayanlar Süper Liginde play-off birinci tur ilk maçında Araç Belediyesporu deplasmanda 39-23 yenen Muratpaşa Belediyesi, sahasında yapacağı ikinci maçta da galibiyet hedefliyor.
     Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, play-off serisi ilk maçında deplasmanda kazanarak avantaj elde ettiklerini belirtti.
     Saha ve seyirci avantajını kullanarak ikinci tura yükselmek istediklerini ifade eden Ünsal, İkinci maçı da kazanarak seriyi üçüncü maça bırakmak istemiyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
     Mehmet Emin Oruç ve Mehmet Deniz hakem ikilisinin yöneteceği karşılaşma, 4 Nisan Perşembe günü saat 15.00te Süleyman Evcilmen Spor Salonunda yapılacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER