Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Akdeniz Üniversitesi Antrenörü Dağseven: -Mersin Hentbol ve İstanbul Yeditepespor maçlarını kazandığımız taktirde ligde kalmayı büyük olasılıkla garantileyeceğiz


ANTALYA (A.A) - Erkekler Süper Ligi takımlarından Akdeniz Üniversitesi Antrenörü Tufan Dağseven, Mersin Hentbol ve İstanbul Yeditepespor maçlarını kazandıkları taktirde ligde kalmayı büyük olasılıkla garantileyeceklerini söyledi.
     Dağseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta yaptıkları Çankaya Belediyesi ANKA karşılaşmanın ilk yarısına tutuk başladıklarını, ancak ikinci yarıda takımın toparlandığını ve kanatlardan etkili hücumlar gerçekleştirdiklerini, takım halinde iyi savunma yaparak karşılaşmadan galip ayrıldıklarını kaydetti.
     Deplasmanda kazanmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Dağseven, Mersin Hentbol maçından sonra deplasmanda İstanbul Yeditepespor ile karşılaşacağız. Bu iki maçı da kazandığımız taktirde ligde kalmayı büyük olasılıkla garantileyeceğiz. Play-offlar için de avantajlı bir duruma geleceğiz. Bu maçları kazanmamamız halinde Trabzonspor ve Niğdespor maçları bizim için daha da önem kazanacak dedi.
     Mersin Hentbol maçı hazırlıklarına Akdeniz Üniversitesi Spor Salonunda devam ettiklerini bildiren Dağseven, iyi bir hazırlık sürecinden geçtiklerini, kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını dile getirdi.
     Hentbol Erkekler Süper Liginde Akdeniz Üniversitesi, Çarşamba günü saat 18.00de sahasında Mersin Hentbol ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER