Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: Son saniye içinde gole çeviremediğimiz 7 metre atışı, bizi bir puandan etti


BURSA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, 34-33 yenildikleri Maliye Milli Piyango karşılaşmasıyla ilgili, Son saniye içinde gole çeviremediğimiz 7 metre atışı, bizi bir puandan etti dedi.
     Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maliye Milli Piyango karşısında güzel bir oyun sergilediklerini söyledi. Maçta üç oyuncularının eksik olduğunu belirten Işık, şöyle konuştu:
     Bu maça önemli oyuncularımız, sol ayak bileği kırık Şuayipten, sol el bileğinde kırık Mustafadan ve belinde sinir sıkışması olan Serhattan yoksun olarak çıktık. Bu üç oyuncumuzun yerine forma giyen oyuncularımız da güzel mücadele ederek skora katkıda bulundu. Rakibimiz, güçlü bir ekip ve iddialı. Başa baş bir mücadele oldu. Maçın son saniyesine kadar mücadele ettik. Son saniye içinde gole çeviremediğimiz 7 metre atışı, bizi bir puandan etti. Fırsatı değerlendiremedik. Maçı kazanarak yerimizi korumak istiyorduk. Buna şanssızlık diyorum. Bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmayan seyircimize ve karşılaşmanın son saniyesine kadar mücadele eden tüm oyunculara teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER