Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: Önemli bir galibiyet aldık


BURSA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, Çankaya Belediyesi ANKA karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Işık, 25-24 galip ayrıldıkları karşılaşma hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda zorlu bir maç oynadıklarını söyledi. Rakibin güçlü bir ekip olduğunu belirten Işık, şöyle konuştu:
     Hafta boyunca ekibimizi analiz ederek çalışmalar yaptık. Karşılaşma, her iki takım için de zorlu geçti. Rakibimiz, ilk yarıyı beş farkla önde tamamladı. Buna rağmen maçın ikinci yarısında oyuncularımız, yüreklerini ortaya koyarak kazanmak için mücadele etti. Önemli bir galibiyet aldık. Ligi üçüncü sırada tamamlamak istiyoruz. Sezonun bitmesine 2 hafta kaldı. Kalan iki maçımızı da sahamızda oynayacağız. Bu maçlardan mutlak puanlar alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz.
     Hentbol Milli Takımının maçları nedeniyle lige 3 hafta ara verildiğini hatırlatan Işık, Bu vakti en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sakatlığı bulunan oyuncularımızın tedavileri devam ediyor. Sahamızda oynayacağımız son iki maç için hazırlıklarımıza 5 günlük aradan sonra kendi tesislerimizde başlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER