Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: "13 maçta 12 galibiyet alarak ligi 2. sırada tamamlayan Hentbol Genç Erkekler Ligi ekibimiz, bize iki puan kazandırdı"


BURSA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, "13 maçta 12 galibiyet alarak ligi 2. sırada tamamlayan Hentbol Genç Erkekler Ligi ekibimiz, bize iki puan kazandırdı" dedi.
     Işık, yaptığı açıklamada, Nilüfer Belediyesporlu gençlerin, Hentbol Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Hentbol Gençler Liginde 2. olduğunu, bu başarının A takımının 2,2 puan kazanmasını sağladığını ve Hentbol Erkekler Süper Ligiinde 3. sıraya yükseldiklerini söyledi.
     Tüm oyuncuların başarılı bir oyun sergilediğini belirten Işık, "Alt yapının önemini bir kez daha gözler önüne serdik. 13 maçta 12 galibiyet alarak ligi 2. sırada tamamlayan Hentbol Genç Erkekler Ligi ekibimiz, bize iki puan kazandırdı. Diğer yaş gruplarında da yeni başarılar için çalışmalarımız devam edecek. Genç takımda forma giyen oyuncularımız A takımında da forma giyerek takıma katkıda bulunuyor" diye konuştu.
     Öte yandan, Hentbol Erkekler Süper Liginde 14 Nisan Pazar günü Akdeniz Üniversitesi Antalyasporu konuk edecek Nilüfer Belediyespor, maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.
    
     Muhabir: Ömer Ercan /Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER