Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: -"(Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor maçı) Zor da olsa son dakika içinde üst üste attığımız gollerle maçı kazandık"


BURSA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, 33-29 kazandıkları Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor maçına ilişkin, "Zor da olsa son dakika içinde üst üste attığımız gollerle maçı kazandık" dedi.
     Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında konuk ettikleri Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor karşısında zaman zaman zor anlar yaşadıklarını söyledi.
     Sıkıntılarının, sakat oyuncularının çokluğundan kaynaklandığını belirten Işık, şunları kaydetti:
     "Rakibimiz, play-off hesapları yaparak maça çıktı. İlk yarıda başa baş mücadele vardı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf biz olduk. Farkı yukarı çekmemize rağmen oyun disiplininden kopunca rakibimiz farkı bir ara bir sayıya kadar indirdi. Zor da olsa son dakika içinde üst üste attığımız gollerle maçı kazandık."
     Işık, sezonun son haftasında sahalarında Mersin Hentbol ile yapacakları maçı kazanarak, normal sezonu galibiyetle tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER