Her şey oğlu için...

Her şey oğlu için... -Aydında 83 yaşındaki Osman Küçükyumuk, uydu anteni bağlantı işlerini yapan oğluna çatılarda çalışarak yardım ediyor -Osman Küçükyumuk: Gençlerin uydu işinde çalışmak istememesi nedeniyle eleman sık


AYDIN (A.A) - Gökmen Şireci - Aydında uydu anteni bağlantı işlerini yapan oğluna çatılarda çalışarak yardım eden 83 yaşındaki Osman Küçükyumuk görenleri şaşırtıyor.
     Osman Küçükyumuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun işini yardım almadan tek başına yapmasının çok zor olduğunu belirterek, emeklilikten sonra 17 yıldır ona bu işte yardım ettiğini anlattı.
     Küçükyumuk, Çünkü yeni nesil uydu işinde çalışmak istemiyor. Oğlumun bu işi tek başına yapması mümkün değil. Kendisini sıkıntıdan kurtarmak için yardımcı olmaya çalışıyorum. Gençlerin uydu işinde çalışmak istememesi nedeniyle eleman sıkıntısı çeken oğluma yardımcı oluyorum diye konuştu.
     Bir taraftan oğluna yardımcı olup eleman boşluğunu giderirken diğer yandan çatılara tırmanarak hareketsizlikten kurtulduğunu ifade eden Küçükyumuk, şunları söyledi:
     Gençlere tavsiyem çalışmaları. Çalışmak kadar güzel bir şey yok. Çünkü çalıştığın müddetçe iyisin, sıhhatlisin. Eğer bu işi yapmasan akşama kadar gidip kahvehanede oturacağım. Ama bu işi yaparak hareket ettiğim için ilerleyen yaşıma rağmen kalp, şeker gibi hiçbir hastalığım yok, ağrı sızı çekmiyorum. Allaha şükür çok iyiyim. Hem oğluma yardım ediyorum, hem de hareket ettiğim, çalıştığım için sıhhat buluyorum.
    
     -Babama minnettarım-
    
     Babasına minnettar olduğunu dile getiren Timur Küçükyumuk (40) da 1995 yılından bu yana bu işi yaptığını, işinin zahmetli olması nedeniyle eleman bulmakta zorlandığını belirtti.
     Küçükyumuk Uydu, çatı işleri gençlere ağır geliyor, çalışmak istemiyorlar. Çektiğim bu sıkıntıyı babam gideriyor, geliyor, yardım ediyor. Gittiğimiz her yerde babamı çatılarda bana yardım ederken görenler büyük şaşkınlık yaşıyor. Tek başıma yapmakta büyük sıkıntı çekeceğim bu işte, büyük fedakarlık yaparak bana yardım ettiği için babama minnettarım diye konuştu.
    
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Her şey oğlu için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER