Hırsızlık zanlısı, kazara silah ateş alınca

Hırsızlık zanlısı, kazara silah ateş alınca yaralandı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - -Kahramanmaraşta kaçmaya çalışan hırsızlık zanlısı, kendisini kovalayan polis memurunun silahının kazara ateş alması sonucu yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Alparslan Türkeş Bulvarında bir kişinin park halindeki otomobilin kapısını açmaya çalıştığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.
     Olay yerine polis ekiplerinin geldiğini gören H.Y, arkadaşı M.Ünün kullandığı 46 KD 541 plakalı otomobile binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.
     Bu sırada olay yerine gelen sivil polis memurunun silahının kazara ateş alması sonucu otomobildeki zanlılardan H.Y. yaralandı.
     112 Acil Servis ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılan H.Y, buradaki müdahalelerin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
     Otomobildeki diğer zanlı M.Ü. ise gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada 1 kuru sıkı tabanca, tornavida, keski ve hoparlör ele geçirildi.
     Bu arada, yaralanan H.Ynin hırsızlık suçundan sabıkası olduğu ve olaydan 1 saat önce de başka bir otomobilden hırsızlık yaptığı belirlendi.
     Tabancasının kazara ateş aldığı öne sürülen polis memurunun ifadesine başvurulduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç / Ahmet Caner Baysal / Sevil Çelik
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlısı, kazara silah ateş alınca Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER