HKÜ Bilim, Kültür ve Sanat Festivaline

HKÜ Bilim, Kültür ve Sanat Festivaline doğru -Festivalde Ferhat Göçer ve Gülşen konser verecek


GAZİANTEP (A.A) - Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından düzenlenen 3. Bilim, Kültür ve Sanat Festivalinde Ferhat Göçer ve Gülşenin konser vereceği bildirildi.
     HKÜden yapılan yazılı açıklamada, 9-11 Mayısta gerçekleşecek festivalde konserlerin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin de yer alacağı belirtildi.
     Geçtiğimiz yıllarda ünlü sanatçılar, oyuncular ve yazarlarla Gazianteplileri buluşturan HKÜnün bu yıl da yine önemli isimleri ağırlamaya hazırlandığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     "Bu yıl düzenlenecek olan festivalin ilk günü olan 9 Mayısta sevilen şarkılarıyla Ferhat Göçer, 10 Mayısta ise yeni albümüyle beğeni toplayan Gülşen yepyeni şarkılarıyla hayranlarını coşturacak. Festivalde konserlerin yanı sıra söyleşiler, sihirbaz ve dans gösterileri, turnuvalar, tiyatro ve film gösterimleri, sergiler, DJ performansları ve yarışmalar da yer alacak. Festivale trombolin, rodeo, tırmanma duvarı, paintball, canlı langırt gibi aktiviteler de renk katacak."
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber HKÜ Bilim, Kültür ve Sanat Festivaline Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER