HÜRSİAD başkanlığa İlker Hasırcı seçildi

HÜRSİAD başkanlığa İlker Hasırcı seçildi


GAZİANTEP (A.A) - Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) başkanlığına İlker Hasırcı seçildi.
     Görevi Kasım Fincandan devralan Hasırcı, bir otelde düzenlenen basın toplantısında hedeflerini anlattı. Bayrağı daha yukarılara taşımayı amaçladıklarını belirten Hasırcı, hem şehrin hem de ülkenin ekonomi politikalarına katkıda bulunup, alternatif çözümler üreteceklerini ifade etti.
     Derneğin 20. kuruluş yıl dönümünde görevi devraldığını anımsatan Hasırcı, şehrin kalkınmasını önemsediklerini, ortak aklı harekete geçirme adına toplumun bütün kesimleriyle yapıcı diyalog içerisinde olmaya çalışacaklarını ifade etti. İş dünyasına yönelik potansiyelleri değerlendirerek, üyelerinin kendilerini geliştirmelerine ilişkin hedefler belirleyeceklerini aktaran Hasırcı, şöyle devam etti:
     İş dünyasının sesi olarak, şehrimizde ve ülkemizde ekonomi politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunacağız. Sorunlara yapıcı anlayışla yaklaşarak, alternatif çözümler üreteceğiz. Ekonomik gelişmeleri takip ederek, global iletişim ağını açık tutmayı ve üyelerimizin dünyayla entegrasyonunu sağlamayı düşünüyoruz.
     Aile şirketlerinin kurumsallaşmasına yönelik yöntemler üzerinde çalışmaya yapacaklarını söyleyen Hasırcı, Bağlı olduğumuz Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) kanalıyla üyelerimizin ulusal, Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) kanalıyla da bölgesel arenada iş yaparken ihtiyaç duyulabilecek bilgi, tecrübe ve ilişkileri paylaşmayı hedefliyoruz düşüncelerini aktardı.
     HÜRSİAD başkanlığını İlker Hasırcıya devreden ve GÜNSİAF başkanlığına seçilen Kasım Fincan da hüzün ve sevinci bir arada yaşadığını belirterek, HÜRSİADın yeni yönetiminin hayırlı işlere imza atmasını temenni etti. Fincan, derneğin 10. dönem başkanlığının kendisine çok şey kattığına dikkati çekti.
     Fincan, HÜRSİAD başkanlığı bana vizyon kattı, ufkumu genişletti. Yeni insanlarla tanışıp kaynaştık. Düzenlediğimiz yurt dışı gezileriyle dünyayı daha iyi tanıdık. Genç HÜRSİADı kurduk ve üye sayımızı artırdık. Yeni yönetimin, derneği daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Bizler yüksek atlamacıyız. Her gelen hedefi daha yukarıya taşıyacaktır değerlendirmesinde bulundu.
     Konuşmaların ardından derneğin eski başkanları Aktekin Kılıç, Cahit Erbalcı, Levent Özyetkin, Ömer Kadayıfçı, Mehmet Taşdemir, Kasım Fincan ve genel sekreter Örhan Özdülkara plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber HÜRSİAD başkanlığa İlker Hasırcı seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER