HÜRSİAD heyeti, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

HÜRSİAD heyeti, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti (Fotoğraf)


GAZİANTEP (A.A) - Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kuruluna seçilen üyeler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi makamında ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Gaziantepin sıkıntıları ve yapılması gereken projeler üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzelbey, HÜRSİADın kent için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. HÜRSİADın sanayici ve iş adamlarına yönelik önemli projeler uyguladığını dile getiren Güzelbey, Onlara yurt dışı için yol gösterici bir politika izliyor. Bu kentimiz için önemli bir kazanç. Çalışmalarını takdirle izliyorum. Özellikle TUSKONun açılımları ve işadamlarına yönelik yapmış olduğu programları beğenerek takip ediyor ve zaman buldukça katılıyorum ifadelerini kullandı.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Güzelbey, yeni seçilen yönetim kurulu başkanı ve üyelerine başarılar diledi.
     HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Hasırcı ise bir sivil toplum kuruluşu olarak kentte yapılacak güzel projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
     Hasırcı, dernek olarak iş adamlarının önünü açmak için arayış ve çalışmalarının devam ettiğini, bu kategoriye tüm Gaziantepli iş adamlarının girdiğini kaydetti.
     Hasırcı, şunları aktardı:
     Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra resmi kurum ve kuruluşların el ele vererek Gaziantep adına ortaya güzel işler çıkarmak ortak amacımız. Özellikle turizm ve kültürümüze çok ciddi sahip çıktınız, çok güzel çalışmalara imza attınız. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı üyelerim ve yönetim kurulum adına size teşekkür ediyorum.
     Konuşmaların ardından Hasırcı, ziyaretin anısına Güzelbeye çini tabak hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber HÜRSİAD heyeti, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER