İBB, Murgula çöp kamyonu hediye etti

İBB, Murgula çöp kamyonu hediye etti


ARTVİN (A.A) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, memleketi Artvinin Murgul ilçesine bağlı Damar Belde Belediyesine çöp kamyonu hediye etti.
     İBB Başkanı Kadir Topbaşın katkılarıyla Murgul ilçesine bağlı Damar Belde Belediyesine hediye edilen çöp kamyonunun teslimi sebebiyle beldede düzenlenen törene, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, AK Parti Artvin İl Koordinatörü ve AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, ile Damar Belde Belediye Başkanı Yaşar İnal ile çok sayıda partili katıldı.
     Saral, buradaki konuşmasında Artvinli olan Topbaşın elinin ve gönlünün her yere uzandığını ifade ederek, Böylesine değerli bir insana sahip olduğumuz için çok şanslıyız dedi. Saral, Topbaş, Türkiyenin bir özeti olan İstanbulda hizmetlerini sürdürürken Anadoludaki kardeşlerine bu hizmetlerin yansıması adına, bugünde örneğini gördüğümüz gibi bu çöp kamyonunu gönderdi. Bu aracın güzel hizmetlerde kullanılacağına canı gönülden inanıyorum diye konuştu.
     Oktay Saral daha sonra çöp kamyonunun anahtarı ile ruhsatını İnala verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber İBB, Murgula çöp kamyonu hediye etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER