İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı

İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı -Yazıcının cenazesi, Emirsultan Mezarlığında toprağa verildi


BURSA (A.A) - Bursada geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının cenazesi, toprağa verildi.
     Ulucamide kılınan namazın ardından kortej yürüyüşüyle Emirsultan Mezarlığına getirilen cenaze, kalabalık nedeniyle mezarlığın kapısından defnedileceğe yere kadar, tekbirler eşliğinde yaklaşık yarım saatte ulaştırıldı.
     Mezarlığa önce Yazıcının eşi, kızı ve yakınları geldi. Cenaze, Yazıcının babası Mehmet Yazıcının mezarına defnedildi. Defin işleminin ardından eşi ve kızı da mezara toprak atıp, su döktü. Mezar başında eski milletvekili Ali Kul, dua okudu. Bu arada, Yazıcının eski milletvekili olması dolayısıyla yapılan devlet töreni sırasında tabuta sarılan Türk bayrağı, oğlu Serkan Yazıcıya teslim edildi.
     Buradaki törene, Yazıcının ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, teknik direktörler Ertuğrul Sağlam, Yılmaz Vural, şarkıcı Mustafa Sandal, bazı milletvekilleri, futbolcular, kulübün eski ve yeni yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, siyaset ve futbol dünyasının önde gelen isimleri, çok sayıda taraftar katıldı.
     Törende, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalı çok sayıda futbolsever de yer aldı.
     Öte yandan, akşam namazının ardından Yazıcının ailesinin taziyeleri Ulucamide kabul edeceği ve Kuran-ı Kerim okunacağı öğrenildi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber İbrahim Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER