İçişleri Bakanı Şahin, Sakaryada

İçişleri Bakanı Şahin, Sakaryada -Teravih namazını Orhan Gazi Camisinde kılan Şahin, Ramazan ayı kapsamında yapılan etkinlikleri inceledi -Şahin, Kızılay otobüsünde kan bağışında bulundu (Fotoğraflı - Görüntülü)


SAKARYA (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sakaryadaki tarihi Orhan Gazi Camisinde teravih namazı kılarak, Ramazan ayı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı.
     Sakarya Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneğince düzenlenen iftar programına katılan Şahin, daha sonra Adapazarında bulunan tarihi Orhan Gazi Camisinde teravih namazını kıldı.
     Camiden çıktıktan sonra beraberindekilerle birlikte bir iş yerine girerek hurma yiyen Bakan Şahin, ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde açılan kitap stantlarını gezerek buradaki bazı kitapları satın aldı.
     Stantların yanında kurulan Kızılayın kan bağışlarını kabul ettiği otobüse kan vermek için giden Bağış, kayıt yapan yetkililerin T.C. kimlik numarasını istemesi üzerine, yanında kimlik bulunmadığını söyledi.
     Yabancı vatandaşlar kan bağışında bulunmuyorlar mı- diye soran Bakan Şahine kendisini tanımayan görevlinin Hangi ülke vatandaşısınız diye sorması, Bakan Şahin ve beraberindekilerin gülmesine neden oldu.
     Sakara Valisi Mustafa Büyük tarafından Kızılay görevlisine tanıttığı Bakan Şahin, daha sonra kayıt yapıp otobüsün içine girerek kan bağışında bulundu.
     Kent Meydanında düzenlenen Ramazan etkinliklerine de katılan Şahin, Erzurum, Samsun, Ordu ve diğer şehirlerin stantlarını gezerek buradaki yöresel yemeklerden tattı.
     Gezisi sırasında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Şahin, daha sonra karayoluyla Ankaraya hareket etti.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı Şahin, Sakaryada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER