IF Wedding Fashion İzmir Fuarına doğru

IF Wedding Fashion İzmir Fuarına doğru -Türkiyenin ilk ve tek gelinlik fuarı 13 Şubatta 7. kez kapılarını dünyaya açacak -İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs: Avrupanın en büyük fuarı olarak gösterilen IF Wedding Fashion İzmirin,


İZMİR (A.A) - Türkiyenin ilk ve tek gelinlik fuarı IF Wedding Fashion 13 Şubatta 7. kez kapılarını dünyaya açacak.
     Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı (TMHGF) Hüseyin Öztürk ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Başkanı Mukadder Özden İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örsü ziyaret etti.
     Mehmet Şakir Örs, EGSD ile çok güzel bir birliktelik içinde olduklarını ve güç birliğinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.
     İZFAŞ olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla fuarlara yaklaştıklarını belirten Örs, 6 yıldır başarı ile gerçekleştirdiğimiz IF Wedding Fashion İzmirin, 2013 yılında da sektörün beklentilerini en üst seviyede karşılaması öncelikli hedefimiz dedi.
     Fuarın ziyaretçi, ülke ve yabancı alıcı sayısını yükseltmeye büyük önem verdiklerini ifade eden Mehmet Şakir Örs, IF Wedding Fashion İzmirin alanında Türkiyenin ilk ve tek, Avrupanın da en büyük fuarı olduğunu hatırlattı.
     Gelinlik fuarının Avrupadaki yerini perçinlemek istediklerini söyleyen Örs, IF Wedding Fashion İzmirin, dünyanın sayılı fuarları arasında yer almasını hedefliyoruz dedi.
    
     -Gelinlik, damatlık ve abiye giyim yer alacak-
    
     TMHGF Başkanı Hüseyin Öztürk de, fuarın İzmirin ev sahipliğinde organize edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını anlattı.
     İZFAŞa destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Öztürk, IF Wedding Fashion İzmiri bundan sonra daha da fazla nasıl geliştirebileceğimiz konusunda işbirliğine her zaman hazırız diye konuştu.
     EGSD Başkanı Mukadder Özden de, İzmirdeki sektörün potansiyeli ve güç birliği ile IF Wedding Fashion İzmirin bu yıl da çok başarılı geçeceğini dile getirdi.
     Gelinlik, damatlık ve abiye giyim üreticilerine yönelik ilk ihtisas fuarı, 13- 16 Şubat 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında 7. kez düzenlenecek.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Nevbahar Kabaklı
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber IF Wedding Fashion İzmir Fuarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER