Iğdırdaki suç örgütü operasyonu

Iğdırdaki suç örgütü operasyonu -Valilik, 7 kişinin tutuklandığı operasyonla ilgili çıkan bazı haberleri yalanladı


IĞDIR (A.A) - Iğdır Valiliği, 7 kişinin tutuklandığı suç örgütü operasyonuyla ilgili çıkan bazı haberleri yalanladı.
     Iğdır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın organlarında Iğdır ile ilgili yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı, farklı yorumlara ve anlamlara sebebiyet vermemek için operasyonun içeriği hakkında bilgi verme gereği duyulduğu kaydedildi.
     Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyon sonucu 7 kişinin tutuklandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     "Yürütülen soruşturma kapsamında, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgüt faaliyeti çerçevesinde insan kaçakçılığı yapmak, fuhşa yer temini ve aracılık etmek, rüşvet almak ve vermek suçlarını işledikleri değerlendirilen şahısların içinde bulunduğu suç organizasyonuna yönelik bir operasyon yapılmıştır. 08.05.2013 günü saat 05.00de eş zamanlı olarak bir beldede faaliyet gösteren iki otel ile 16 ayrı ikamette operasyon yapılmış, yapılan operasyon kapsamında toplam 16 şüpheli şahıs yakalanmış, 9 şahıs ifadelerinin ardından salıverilmiş, 7 şüpheli şahıs ise sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Iğdır Kapalı Cezaevine konulmuşlardır. Soruşturma, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülmektedir."
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Iğdırdaki suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER