Iğdır Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri

Iğdır Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Kaya: Tek sorunumuz fiziki alan yetersizliği, bu sorunu da 2013 yılında ortadan kaldıracağız


IĞDIR (A.A) - Iğdır Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Bülent Kaya, Tek sorunumuz fiziki alan yetersizliği, bu sorunu da 2013 yılında ortadan kaldıracağız dedi.
     Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Iğdırda sağlık alanındaki tek sorunun fiziki alan yetersizliği olduğunu belirterek, en kısa sürede bu sorunu çözeceklerini söyledi.
     Iğdırda sağlık alanında birçok çalışma yaptıklarını anlatan Kaya, Eski çocuk hastanemizi 15 gün içinde ana binamıza taşıyacağız. Bundan sonra hizmete ana binamızda devam edeceğiz dedi.
     Yeni hastane binasının yapımına aralıksız devam ettiklerini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Şu an Iğdırda sağlık alanında birçok çalışmamız var. Biz sürekli arkadaşlarımızla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak. Iğdırda 71 uzaman doktorumuz var. Çok başarılı ameliyatlar yapıyoruz. Tek sorunumuz fiziki alan yetersizliği, bu sorunu da 2013 yılında ortadan kaldıracağız.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdır Kamu Hastahaneler Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER