Iğdır Valisi Pek, üniversite kampüsünde incelemelerde

Iğdır Valisi Pek, üniversite kampüsünde incelemelerde bulundu


IĞDIR (A.A) - Iğdır Valisi Ahmet Pek, yapımı devam eden Iğdır Üniversitesi kampüsünde incelemelerde bulundu.
     Vali Pek, Suveren mevkisinde yapılan üniversite kampüsünde yapılan çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmazdan bilgi aldı.
     Rektör Yılmaz, kampüsün 2013 yılında bitirileceğini belirterek, üniversite olarak bölgede sayılı üniversiteler arasında yer alacaklarını söyledi.
     Ağrı Dağının eteklerinde bir ilim irfan yuvası yaptıklarını anlatan Yılmaz, Üniversitemiz tamamlandığında çok güzel bir görünüşe sahip olacak. Merkezin dışında olmasıyla ilerde büyüyeceğini hesap ettik. Üniversite çevresinde gezi parkları, meyve ağaçları ve sosyal alan yapacağız. Amacımız, üniversitemizi gözde bir üniversite yapmak dedi.
     Vali Pek, inşaatına 6 ay önce başlanan kampüsün hızlı bir şekilde yapıldığını, devletin her türlü desteği verdiğini söyledi.
     İnşaatın biran önce bitirilmesi için gerekli desteği yaptıklarını ifade eden Pek, Üniversitenin yapıldığı yer çok güzel bir yer. Öğrencilere Ağrı Dağı manzarası ve Iğdırı tepeden izleme fırsatı sunulacak. Hep birlikte çalışıp bu kampüsün biran önce bitirilmesi için çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdır Valisi Pek, üniversite kampüsünde incelemelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER