İHHdan Başkan Aksoya ziyaret

İHHdan Başkan Aksoya ziyaret


KARABÜK (A.A) - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Teşkilat Başkanı Ömer Kesmen, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoyu ziyaret etti.
     Kesmen, Aksoyun makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına destek veren Safranbolu halkına minnettar olduklarını ifade ederek, Suriyede zor durumdaki insanlara Safranboludan 2 tır dolusu yardım malzemesi gönderildiğini söyledi.
     Suriyede yaşanan vahşete Safranbolulu vatandaşların gözlerini kapamadığını vurgulayan Kesmen, şöyle konuştu:
     Evrensel kardeşlik bilinciyle, nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara kucak açmayı, ihtiyaçları olan insani yardımları ulaştırmayı, değişen dünyada değişmeyen değerlerin yaşatılmasını sağlamayı ve iyiliği her zaman her yerde yaşatmayı hedefleyen vakfımız, yapılan yardımın ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmasında aracı olan Safranbolu halkına Başkanı Aksoy aracılığı ile teşekkürlerimizi sunuyoruz.
     Başkan Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bir Müslüman olarak, Suriyede yaşananları görmemezlikten gelemediğini söyledi.
     Orada bir vahşet ve insanlık ayıbı yaşandığının altını çizen Aksoy, Kundaktaki yavrular katlediliyor. Bizlerde Safranbolulular olarak, Suriyede hayatta kalma mücadelesi veren kardeşlerimizin bir nebze olsun yanlarında olabildiysek mutlu oluruz. Kampanyamız çığ gibi büyüyerek devam edecek. Belki bedenen orada değiliz, onların yaşadıkları acıları, eziyetleri birebir göremiyoruz. Ancak tüm maneviyatımızla oradaki kardeşlerimizin yanlarındayız dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İHHdan Başkan Aksoya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER