İkiz kardeşler Buzda rekabet edecek

İkiz kardeşler Buzda rekabet edecek -Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonasında Ankaralı ikizler ayrı takımlarda mücadele veriyor -İkizlerden Ahmet Karacan: İkizim Ramazan ile bu şampiyonada rakibiz. Üniversitelerimi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda düzenlenen Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonasında Ankaraikizler, ayrı takımlarda mücadele ediyor.
     Palandöken Buz Pateni Salonunda devam eden şampiyonaya 23 yaşındaki Ahmet ve Ramazan Karacan adlı ikiz kardeşler de katılıyor. Türkiye Buz Hokeyi 1. Liginde aynı takımda oynayan ikizlerden Ahmet Karacan Ankara Üniversitesi, kardeşi Ramazan Karacan ise Gazi Üniversitesi adına mücadele edecek.
     Ahmet Karacan, 5 yıldır buz hokeyi oynadığını, ligde Buzun Aslanları adlı takımda karşılaşmalara kardeşiyle beraber çıktıklarını söyledi. Bu şampiyonada ikiziyle rakip olduklarını ifade eden Karacan, takımlarının dereceye girebilmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.
     Eğitim gördükleri üniversiteleri en iyi şekilde temsil edeceklerini anlatan Karacan, Çift yumurta ikizim Ramazan ile bu şampiyonada rakibiz. Üniversitelerimiz adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kardeşim olsa da şu anda kendisi benim rakibim. İnşallah Ankara Üniversitesi olarak biz kazanırız. Kardeşime ve tüm sporculara şampiyona boyunca başarılar dilerim dedi.
     Ramazan Karacan ise takımlarının şampiyonada başarılı sonuçlar almasının ardından kardeşiyle finalde karşılaşmayı istediğini söyledi. Şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ifade eden Karacan, İnşallah ikizimle final oynarız, iyi olan kazansın diyorum. Ara sıra tartışıyoruz. Tartışmadan olmaz ama yinede orta yolu buluyoruz. Şampiyonanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber İkiz kardeşler Buzda rekabet edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER