İl Emniyet Müdürü Gürkan:

İl Emniyet Müdürü Gürkan: Adana polisi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu en güvenli kentler arasında yer alıyoruz


ADANA (A.A) - İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Adana polisi olarak, gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda, ilin en güvenli kentler arasında yer aldığını belirtti.
     Adana Genç İşadamları Derneğinden (AGİAD) yapılan yazılı açıklamada, Gürkan ve AGİAD Başkanı Tamer Gülcan ile yönetim kurulu üyelerinin bir toplantıda bir araya geldiği ve kent asayişi hakkında toplantı yapıldığı bildirildi.
     Gürkan, yaklaşık 8 bin kişilik personelle görev yaptıklarını ve kent güvenliğini çok önemsediklerini, iş adamlarının da istihdam yaratarak güvenliğe önemli katkı sağladığını kaydetti.
     Düşünür Isaac Wattsın Şeytan işlerini yaptırmak için işsiz elleri seçer sözünü hatırlatan Gürkan, Adanada her işsizin yeni güne işle başlaması kentin güvenliğine katkı sağlar. Güvenli bir kent için hepimize görev düşüyor. Adana polisi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu en güvenli kentler arasında yer alıyoruz. Buradaki sıralamamızı daha üst seviyeye hep birlikte çekeceğiz ifadelerini kullandı.
     Gülcan ise Adana polisinin başarısının konuşulduğu bir dönem yaşandığını belirterek Bu, bir Adanalı olarak en çok bizi gururlandırıyor. Bizler yatırım yaparken, istihdam ve ihracat artırırken polisimiz kentimizin güvenliği için çalışıyor şeklinde açıklamada bulundu.
     Gülcan, şunları kaydetti:
     Dünyanın her yerindeki girişimciler, ham madde, lojistik ve pazar imkanlarından önce güvenlik arar. Son yıllarda Adana polisinin başarısını takdirle izliyor, yanlarında olduğumuz belirtmek istiyorum. Güneydoğudan alınan göçe, suç işlemeye ve saklamaya müsait gecekondu yapılaşmasına rağmen Adananın güvenli kentler arasında yer alıyor olmasındaki başarı emniyet güçlerine aittir. Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coşun geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama hayli ilginçti. Adana polisi, olayların aydınlatılması çalışmalarında ilk sıralarda yer almış. Bir Adanalı olarak gurur duydum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber İl Emniyet Müdürü Gürkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER