İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Karsavurandan

İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Karsavurandan ziyaret


BARTIN (A.A) - İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran, Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslanı ziyaret etti.
     Karsavuran, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve yaklaşık 3 ay önce başladığını belirterek, kente alışmasının zor olmadığını söyledi.
     Görevindeki sürede gazetecilerin de görevlerini en saygın bir şekilde yerine getirmeye çalıştığını gördüğünü aktaran Karsavuran, şöyle konuştu:
     Burada görev yaptığımız süre içerisinde, güzel diyaloglarla en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Tabi görevimizi ifa ederken basının yaptığı haberleri, eleştirileri de dikkatte alacağız. Basını önemseyen ve yapıcı eleştirileri dikkate alan bir yapıya sahibim. Şahsım ve teşkilatım adına sizlere görevinizde başarı diliyor, hep güzel haberlerle karşılaşmanızı temenni ediyorum
     Yavuzaslan da, Karsavuranın sıcakkanlı kişiliğinin pozitif enerji yaydığını vurgulayarak, kendisinin kentte görev yapmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
     Kentteki gazeteciler olarak, her zaman insan onuru, ülke ve millet menfaatlerini ön planda tutan anlayışla görev yaptıklarını ifade eden Yavuzaslan, Karsavurana görevinde başarı diledi.
     Ziyarette, araştırmacı tarihçi Çetin Asma, Karsavurana Bartında yerel basın adlı kitabını takdim etti.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Karsavurandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER