İletişim Uzmanı Dr. Kızıldağ:

İletişim Uzmanı Dr. Kızıldağ: Eğlenerek, çözümleyerek, kendimizi geliştirerek öğrenmeyi mutlaka öğrenmeliyiz


KÜTAHYA (A.A) - İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, kişinin, eğlenerek, çözümleyerek, kendisini geliştirerek öğrenmeyi mutlaka öğrenmesi gerektiğini bildirdi.
     Dr. Kızıldağ, Tavşanlı Belediyesi tarafından Belediye Kültür Sarayında düzenlenen söyleşide, insanın, en büyük sorununun, içindeki çocuğu kaybetmesi olduğunu söyledi.
     İnsanların hızlı bir öğrenme sürecinden geçtiğine dikkati çeken Dr. Kızıldağ, şöyle konuştu:
     Dersler, okullar, yabancı diller. Okuyoruz, öğreniyoruz. Sanki yetmiyor, eksiklik var. Yarışırken unuttuğumuz şeyler oluyor belki de. Okumayı, üzerinde durmayı unuttuğumuz, değerini ve önemini unuttuğumuz şeyler. Hayatı ve insanı okumayı unutuyoruz mesela. O kadar hızlı öğreniyoruz ki, üzerinden zaman geçince hatırlayamıyoruz. Her şey bir yana, kendimizi ve bilgilerimizi tazelemek gerekiyor. Rekabet her gün yer ve yön değiştiriyor. Ayrıca çok iyi biliyoruz ki; cehalet, öğrenme isteğinin bittiği yerde başlayıveriyor. Yeniden ve sürekli, kendimizi üzmeden, sıkmadan, öğrenmek zorundayız. Asıl önemlisi, öğrenmeyi öğrenme konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Eğlenerek, çözümleyerek, kendimizi geliştirerek öğrenmeyi mutlaka öğrenmeliyiz.
     Daha sonra, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Dr. Kızıldağa teşekkür ederek, porselen fincan takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İletişim Uzmanı Dr. Kızıldağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER