İlk defa sinemayla tanışan kadınlara, yönetmen

İlk defa sinemayla tanışan kadınlara, yönetmen sürprizi -Sanatçı Özcan Deniz, İzmitte daha önce sinemaya gitmemiş 150 kadınla birlikte, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği filmi izledi -Özcan Deniz: Daha önce hiç sinema sa


KOCAELİ (A.A) - Sanatçı Özcan Deniz, İzmitte daha önce sinemaya gitmemiş 150 kadınla birlikte yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği filmi izledi.
     Özcan Denizin yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği filmin özel gösterimi, İzmit Belediyesinin kültür etkinliği kapsamında, Arasta Park Sinema Salonunda gerçekleştirildi.
     İzmit Belediyeinin düzenlediği etkinlikle ilk defa sinemaya giden kadınlar, Evim Sensin filmini Özcan Denizle birlikte izledi.
     Etkinlikte basın mensuplarına açıklama yapan Deniz, sinemaya hiç gitmemiş insanlarla bir araya gelmenin ve filmini birlikte izlemenin kendisi için ayrı bir heyecan olduğunu söyledi.
     Daha önce filmi kendi aralarında ve galalarda sinema seyircileriyle izlediğini ifade eden Deniz, İlk kez daha önce sinema salonuna hiç gitmemiş, sinemayı perdede izlememiş insanlarla bu filmi izlemek benim için çok değişik bir duygu dedi.
    
     -İstanbul artık birşey vermiyor-
    
     Deniz, İstanbulun, bu gibi etkinlikler için mekan olarak artık bir şey vermemeye başladığını belirterek, İstanbulun neredeyse her sokağı, her evi dizilerde kullanılıyor ama İzmit, İstanbula yakınlığı, tarihi dokusu ve potansiyeli sebebiyle iş yapılması gereken bir yer şeklinde konuştu.
     İyi bir sinema filmi veya televizyon dizisi için senaryonun tek başına bir işe yaramadığını dile getiren Deniz, Sinema dediğimiz olgu, bir çok doğru parçanın bir araya gelmesiyle oluşan bir şeydir. İyi bir senaryo olacak, doğru mekan olacak. Ona uygun iyi bir yönetmen olacak. Herşey doğru olmak zorunda ifadesini kullandı.
     Özcan Deniz, daha sonra kadınlarla birlikte sinema salonuna geçerek yönetmenliği ve başrolünü üstlendiği Evim Sensin filmini izledi.
     Bu arada filmi izlemek için gelen kadınların sanatçı Özcan Denize büyük ilgi gösterdikleri görüldü.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İlk defa sinemayla tanışan kadınlara, yönetmen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER