İlköğretim Haftası açılışı

İlköğretim Haftası açılışı


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Kiler, kutlama mesajında, göreve geldikleri günden itibaren en önemli önceliklerinin eğitim olduğunu belirtti.
     Merkez ve ilçelerde okulların öğretmen ve fiziki ihtiyaçlarıyla, derslik eksikliklerini, teknolojik altyapılarını her yıl gidermeye çalıştıklarını kaydeden Kiler, şöyle konuştu:
     Yeni bir eğitim öğretim yılına merhaba demiş bulunmaktayız. Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi ilimizde başarılarla dolu bir yıl olması en büyük temennimiz. İlimizde fiziki sıkıntıları giderdik. Derslik eksikliklerimizi tamamlayarak, her geçen gün daha ileriye doğru gidiyoruz. Derslik başına düşen öğrenci sayımızı Türkiye ortalamasına getirmiş bulunmaktayız. 2010 ve 2011 yıllarında LYS sınavında yakalanan başarılar katlanarak devam etti ve 2012 yılında yapılan yerleştirmelerde bin 848 öğrencimiz lisans, ön lisans ve açık öğretim fakültelerine yerleşti. Başarı hedeflerimizi daha da yükselttik. Daha güzel başarıları hep beraber yaşayacak ve tarihteki ilim ve irfan yurdu olan Bitlisi tekrar aynı çizgiye taşıyacağız. Bu vesileyle İlköğretim Haftasını kutluyorum, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber İlköğretim Haftası açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER