İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası -Giresun Valisi Şahin: -Hedefimiz hep beraber eksikliklerimizi gidererek ilimizde eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmektir


GİRESUN (A.A) - Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, hedeflerinin hep beraber eksiklikleri gidererek kentteki eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek olduğunu bildirdi.
     Vali Şahin, İlköğretim Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, yarın başlayacak 2012-2013 eğitim öğretim yılının coşku ve heyecanı içinde olduklarını belirtti.
     Uzun bir tatilin ardından, yeni bir öğretim yılına bir kez daha merhaba deneceğini dile getiren Şahin, Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevinci ve heyecanı yaşarken, değerli anne babaları da yavrularını sevgiyle, ümitle okula hazırlanmanın güzelliğini, tatlı telaşını paylaşıyorlar ifadesini kullandı.
     Şahin, toplumun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesinin ancak eğitimle mümkün olduğuna değinerek, şunları kaydetti:
     Çocuk ve gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel olguları takip eden, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü, ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Hedefimiz hep beraber eksikliklerimizi gidererek ilimizde eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmektir. Değerli eğitimcilerimizin, üstün görev anlayışı ve sorumluluk şuuruyla, bu kutsal görevlerini severek yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını içtenlikle kutlayarak, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber İlköğretim Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER