İmam Hatipliler Derneğinin istişare toplantısı Divriğide

İmam Hatipliler Derneğinin istişare toplantısı Divriğide yapıldı


SİVAS (A.A) - Sivas İmam Hatipliler Derneği 2. İl İstişare ve Koordinasyon Toplantısı, Divriği ilçesinde yapıldı.
     Divriği İmam Hatip Lisesi Çok Amaçlı Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkanı Abdussamet Şimşek, bu toplantıları rutin hale getireceklerini belirterek, Camiamızın sorunlarını beraber konuşmak, paylaşmak ve bunlara çözüm üretmek için gayret sarf edeceğiz dedi.
     Kaymakam Mehmet Nebi Kaya ve İl Müftüsü Yusuf Şahinin eğitimin önemine dikkati çektiği toplantıda, Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Pakoğlu, Divriği İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Aygün, Sivas Selçuk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Asım Şahin, ilçelerdeki bazı imam hatip liselerinin müdürleri ve derneğin bazı yöneticileri de söz aldı.
     Yıldızeli İlçe Müftüsü Cabir Çelik, Gemerek İlçe Müftüsü İsmail Arslan ve çok sayıda din görevlisinin katıldığı toplantının sonunda, dernek başkanı Şimşek, müdür Aygüne plaket takdim etti.
     Katılımcılar, toplantının ardından Divriği Ulu Camii ve Darüşşifasını gezerek, caminin imamlarından uzman-rehber Nail Ayandan eser hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İmam Hatipliler Derneğinin istişare toplantısı Divriğide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER