İneboluda turizmin gelişmesi hedefleniyor

İneboluda turizmin gelişmesi hedefleniyor


KASTAMONU (A.A) - İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, aşı boyalı tarihi evleriyle ünlü ilçenin turizm pastasından daha fazla pay alması için gayret göstereceklerini bildirdi.
     Turizm Haftasında yapılacak etkinlikleri değerlendirmek için düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Görgülüarslan, İnebolunun turizmde istenilen düzeyin çok gerisinde olduğunu söyledi.
     Vatandaşların eğitimi ve turizm altyapısını geliştirilmesi için çalışma yapılması gerektiğine dikkat çeken Görgülüarslan, İnebolu turizm pastasından, o büyük pastadan pay alması gereken bir yer. Ama biz maalesef arzuladığımız düzeyin çok gerisindeyiz. Bunu yükseltmek için hem vatandaşların eğitimi noktasında, hem de turizm altyapısı anlamında eksikliklerimizi gidermek durumundayız dedi.
     İnebolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Eyyüp Coşgun tarafından hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verilen toplantıya, Garnizon Komutanı Üsteğmen Halil Aydemir, Belediye Başkanı Engin Uzuner, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet İşeri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve turizm işletmecileri katıldı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldırım
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber İneboluda turizmin gelişmesi hedefleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER