İnegöl Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı

İnegöl Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı


BURSA (A.A) - İnegöl Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı yapıldı.
     İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 19-26 Haziran tarihleri arasında İnegöl Devlet Hastanesi personeline verilen eğitim hastane bahçesinde düzenlenen tatbikatla sona erdi. Tatbikatta, acil ve afet durumlarında yapılması gerekenler anlatıldı.
     Tatbikat, hastanenin üst katında mahsur kalan yaralının bir sedyeyle ip üzerinden kayarak tahliye edilmesiyle başladı. Tatbikatta, merdivenli araçla binanın üst katında mahsur kalan hasta sedyeyle indirildi. Daha sonra hastanede mahsur kalanlar tahliye edildi. Tatbikat, merdivenli araçtan iple aşağıya inen itfaiye ekiplerinin bayrak açmasıyla sona erdi.
     İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Erdem, yaptığı açıklamada, tatbikatı hasta ve hasta yakınlarının da izlediğini belirterek, Tatbikatımız başarıyla tamamlandı. İtfaiyede ve belediyede çalışan, bu tatbikatta bulunan bütün personele teşekkür ediyoruz. Her zaman desteklerini hissediyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum dedi.
     İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ise verilen eğitimin ardından yangın tatbikatı yapıldığını kaydederek, 750 personele eğitim verildi. Verilen eğitimin ardından İnegöl Devlet Hastanesinin bahçesinde tatbikat yapıyoruz. Tatbikatta yangın ve afet durumunda tahliye yapılış şekli gösterildi diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Umut Özgan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber İnegöl Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER