İnegölspor, şampiyonluk gecesi düzenledi.

İnegölspor, şampiyonluk gecesi düzenledi.


BURSA (A.A) - Spor Toto 3.lig 1. Grupta şampiyon olarak Spor Toto 2.Lige yükselen İnegölspor, şampiyonluk gecesi düzenledi. İnegölün Güçlü 100ü kapsamında İnegöl Organize Sanayi Bölgesi bahçesinde düzenlenen gecede sanatçı Ebru Gündeş, eski ve yeni parçalarını seslendirdi.
     İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, İnegölsporun şampiyonluğunu kutlamak için bir araya geldiklerini anımsatarak, Göreve geldiğimiz ilk günlerde yönetici arkadaşlarımızla İnegölsporda yıllarca yapılmayan ve camiayı toparlayacak birkaç proje oluşturduk. Bunlardan ilki İnegölün güçlü yüzünü tüm Türkiyeye göstereceğimiz, bu akşamki yemek organizasyonumuzdur. İnegölün güçlü yüzünü Türkiyenin en güçlü ses sanatçılarından Ebru Gündeşin göstereceğine inandık. Kendisini İnegöle davet ettik dedi.
     İnegölspora destek verilmesi gerektiğini belirten Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti:
     Mobilyasıyla, köftesiyle, kaplıcasıyla, sanayisiyle onlarca il ve ilçeden İnegölümüze gelen insanlarımızın oluşturduğu kültür mozaiğiyle ve İnegölsporumuzla biz marka bir kentiz, biz İnegölüz. 4 yıl aradan sonra şampiyon olarak yükseldiğimiz 2.ligde çok daha köklü ve il takımlarıyla mücadele edeceğiz. Biz kendimizde bu takımlarla mücadele edecek gücü hissediyoruz. Eğer mobilyacısı, sanayicisi, esnafı, basını, taraftarıyla tek yumruk olmayı başarabilirsek, kentimizin tanıtımında çok büyük güç olan İnegölsporumuzu el birliğiyle daha üst liglere taşıyabiliriz. Bu yolda sizlerden destek bekliyoruz
     Gecenin sonunda AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, sanatçı Ebru Gündeşe kızı Alara için İnegöl mobilyasını temsil eden özel bebek beşiği hediye etti.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Doğukan Altınay
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber İnegölspor, şampiyonluk gecesi düzenledi. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER