İş adamından eğitime destek

İş adamından eğitime destek -Çaycuma ilçesinde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak ilköğretim okulunun protokolü imzalandı


ZONGULDAK (A.A) - Çaycuma ilçesinde hayırsever iş adamı Rıfat Güpgüpoğlu tarafından yaptırılacak ilköğretim okulunun protokolü imzalandı.
     Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, makamında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Güpgüpoğlu Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından Çaycumadaki Ahatlı köyüne 24 derslikli ilköğretim okulunun inşa edileceğini söyledi.
     Hayırseverliğin diğer iş adamlarına da örnek olması gerektiğini vurgulayan Ayyıldız, Yapılacak okulun eğitim sistemine katkıda bulunacağını biliyoruz. Umarız diğer iş adamlarımız da benzer katkıyı sağlar dedi.
     Kayserili iş adamı Rıfat Güpgüpoğlu da kentte dördüncü okulu yaptırdıklarını belirterek, Hazırladığımız proje valilik tarafından uygun görüldü ve protokolü imzalıyoruz. İnsanın ömründe mutlu olduğu sayılı günler vardır. Benim için bugün o günlerden biridir. Eğitime bir damla katkı sağlıyoruz. Okulumuzun herkese hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.
     Daha sonra, Vali Ayyıldız ile iş adamı Güpgüpoğlu, okulun protokolünü imzaladı.
     Törene, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek ile Güpgüpoğlunun ailesi katıldı.
     (FER-SOY-JM)
<< Önceki Haber İş adamından eğitime destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER