İş dünyasından eski başkanlara vefa

İş dünyasından eski başkanlara vefa -Çorum TSO tarafından meslekte 40ıncı yılını dolduran oda üyelerine, önceki dönemlerde görev yapan meclis ve yönetim kurulu başkanları ile genel sekreterlere teşekkür plaketi verildi (F


ÇORUM (A.A) - Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından meslekte 40ıncı yılını dolduran oda üyelerine, önceki dönemlerde görev yapan meclis ve yönetim kurulu başkanları ile genel sekreterlere teşekkür plaketi verildi.
     TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Anitta Otelde düzenlenen törende, gerek yönetim kurulu gerek meclis üyeleri gerekse diğer oda organları olarak 4 yıldır Çorumun gelişmesi için yararlı çalışmalar ortaya koyduklarına inandığını söyledi.
     Söz konusu birimlerde görev alarak kentin gelişmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini ifade eden Karadaş, Çorum TSO, geçmişte ve bugünde olduğu gibi gelecekte de kentin dinamik kuruluşlarından biri olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.
     Karadaşın konuşmasının ardından plaket töreni gerçekleştirildi.
     Törende eski meclis başkanları Ümit Uzel, Ertuğrul Soyacak, Mustafa Pepe, Semih Yalçın, Taner Sabuncu ve Mehmet Özdoğana, yönetim kurulu başkanları Ümit Uzel, Vahit Benderli ve Kenan Malatyalı ile eski genel sekreterler Namık Çoban ve Cihat Ecdaroğluna plaket takdim edildi.
     TSOya kayıtlı 40 yıllık oda üyeleri Kuddusi Diker, Nejat Salur, Mahmut Nedim Tümer, İsmail Kantekin, Ali Köstekçi, Yaşar Unculu ve Ümit Uzele de meclis başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal tarafından plaket verildi.
    
     -Meclis toplantısı-
    
     Çorum TSOnun Ocak ayı meclis toplantısı da meclis başkanı Erol Karadaşın başkanlığında gerçekleştirildi.
     Toplantıda konuşan Başaranhıncal, 2009 yılının Ocak ayında göreve gelen yönetimin son meclis toplantısını gerçekleştirdiğini söyledi.
     Görev süresi boyunca güzel çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini belirten Başaranhıncal, şöyle konuştu:
     Bu çalışmaları gerçekleştirirken zaman zaman kırgınlıklar yaşadık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. 2 Şubatta seçimler olacak. TSOnun seçimleri bugüne kadar hep bayram ve şölen havasında geçmiştir. Önümüzdeki seçimler de bizim için bir düğün olsun. Hakkım geçtiyse benden yana helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Seçimlerin ardından kaliteli ve seviyeli bir meclis oluşmasını temenni ediyorum.
     Başaranhıncalın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.
     Toplantıda Genel Sekreter Murat Zeybel tarafından 2 Şubattaki seçimlerle ilgili meclis üyelerine bilgi verildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber İş dünyasından eski başkanlara vefa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER