İskenderunda Sosyal Medya ve E

İskenderunda Sosyal Medya ve E-Ticaret paneli düzenlendi


HATAY (A.A) - İskenderun Genç İşadamları Derneği tarafından, Sosyal Medya ve E-Ticaret konulu paneli düzenledi.
     Dernek Başkanı Gökhan Gökten, Deniz Ticaret Odasında düzenlenen panelin açılış konuşmasında, sosyal medya ve e-ticaret sayesinde işadamlarının yeni ufuklar aştığını belirtti.
     Gökten, e-ticaret sisteminin internetten önce daralan iş alanlarını genişlettiğini ve e-ticaretin rakamsal olarak inanılmaz boyutlara ulaştığını söyledi.
     2003 yılında 0,26 milyar TL seviyesinde olan e-ticaret hacminin 2010 yılında 15,2 milyar olduğunu ifade eden Gökten, şöyle devam etti:
     2011 yılında yüzde 50 artışla 22,9 milyar TL olan e-ticaret hacminin 2012 yılı sonunda 34 milyar TL olması bekleniyor. Reel hayatta haftalar alabilen alışveriş e-ticaretle kısa bir sürede gerçekleşiyor. Bu hızlı ticaret, üreticiye, satılan ürünün üretimini yapan şirkete, dolaylı yoldan e-ticaretten gelir sağlarken, EFT, havale gibi para aktarımıyla bankalara, gönderilen ürünü sigortalayan sigorta şirketlerine, ürünü alıcıya ulaştıran nakliye, kargo şirketlerine para kazandırıyor diye konuştu.
     Yapılan konuşmanın ardından FOX TV Ankara Temsilcisi Gazeteci Sedat Bozkurt sosyal medya, AVM mall yönetim kurulu Başkanı İşadamı Ahmet Köklerde E-Ticaret konusunda panel verdiler.
     Düzenlenen panele İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Selçuk Çolak, Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Recep Atakaş ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber İskenderunda Sosyal Medya ve E Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER