İslahiyeden kısa kısa

İslahiyeden kısa kısa -İslahiye Belediyesinin çalışmaları


GAZİANTEP (A.A) - İslahiye Belediyesi tarafından yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının hızlandırıldığını bildirdi.
     Belediye Başkanı Malike Uludağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ulus Caddesinde yapılan düzenlemelerin ardından ilçe merkezindeki bozuk kaldırım ve yolların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
     Çalışmaları bizzat takip ettiğini ifade eden Uludağ, "Çarşı içerisinde ağaçlandırma çalışmalarına da başladık. Temin ettiğimiz değişik ağaç türleriyle yeşil bir İslahiye tesis etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.
    
     -Gümrük Kanunu ile Bazı KHKlarda Değişiklik
    
     İslahiye Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Karasu, şirketlere alınan ya da işletme adına kefil olunan krediler için eş rızası aranmayacağını bildirdi.
     Karasu, yazılı açıklamasında, Türk Borçlar Kanununun 584. ve Türk Ticaret Kanununun 64. maddesinde değişiklik içeren Gümrük Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 11 Nisanda Resmi Gazetede yayımlandığını anımsattı.
     Karasu, söz konusu kanunla kooperatiflerin kefaletiyle kullandırılacak kredilere verilecek kefaletlerde eş rızasının aranmayacağını duyurdu.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber İslahiyeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER