Isparta Emniyet Müdürlüğü, Twitterda

Isparta Emniyet Müdürlüğü, Twitterda


ISPARTA (A.A) - Isparta Emniyet Müdürlüğünün sosyal paylaşım sitesi Twitterda hesap açtığı bildirildi.
     Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, geleneksel ortamda insanlar arasında gerçekleşen yüz yüze iletişimin yarattığı etkinin benzerinin sanal ortama oluştuğu belirtildi.
     Sosyalleşmenin kişinin grup normlarına uymasını öğrenmesini sağlayan öğrenme süreci olduğu dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bundan dolayı insan olarak, birbirimizle paylaştığımız konular bilgilenme ve bilgilendirme sürecini beraberinde getirmiştir. Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak görev alanımıza giren tüm hizmetleri etkin, verimli ve hızlı biçimde yerine getirmek, gelişen teknolojik imkânlardan faydalanarak vatandaş memnuniyetini esas alıp iletişim kanallarını çeşitlendirmek amacıyla yeni bir uygulama başlamıştır. Vatandaşlarımızın her türlü iletişim alanında müdürlüğümüze ulaşabilmeleri ve en kolay şekilde hizmetlerimiz, çalışmalarımız ve uygulamalarımız hakkında bilgi sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla sosyal paylaşım alanı Twitter sayfamız hizmete açılmıştır. Vatandaşlar Isparta Emniyet Müdürlüğüne, Twitter.com/IspartaEmniyeti adresinden ulaşabilecektir.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Emniyet Müdürlüğü, Twitterda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER