İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı


ERZURUM (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği Erzurum Şube Başkanı Yusuf Taşdemir, İsrailin Gazzeye düzenlediği hava saldırısını kınadıklarını bildirdi.
     Taşdemir, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail yönetiminin Tevrattan esinlenerek, Bulut Sütunu adını verdiği saldırı sonucunda Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamasın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivilin öldürüldüğünü ifade etti.
     ABDnin, İsrailin bu davranışını görmezden geleceğini ileri süren Taşdemir, ABDde kim başkan olursa olsun eli kanlı İsraili desteklemeye devam edeceğini savundu.
     Bölgede akan bütün kanın, bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrailin olduğunu ifade eden Taşdemir, şunları kaydetti:
     Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir. İsrailin kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir. İsrail, Türkiyeye ait toprakların da içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirebilmek için her türlü yönteme başvurmaktadır.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER