İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -MTTB Genel Başkan Yardımcısı Sadıkoğlu: Müslümanların tek ihtiyacı, suni sınırları reddeden, tek derdi tüm insanların adil ve müreffeh şekilde yaşamasını sağlamak olan büyük İslam birliğidir


EDİRNE (A.A) - Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkan Yardımcısı Yasin Sadıkoğlu, Müslümanların tek ihtiyacının, suni sınırları reddeden, tek derdi tüm insanların adil ve müreffeh şekilde yaşamasını sağlamak olan büyük İslam birliği olduğunu belirtti.
     Sadıkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İsrailin saldırıları sonucu Gazzeli Müslümanların şehit olmasının, özgür Filistinin kurulması temennisinin ne kadar uzağında olunduğu gerçeğini bir kez daha gösterdiğini ifade etti.
     Müslümanların, saldırılara karşı birlik olması gerektiğini belirten Sadıkoğlu Müslümanların tek ihtiyacı, suni sınırları reddeden, tek derdi tüm insanların adil ve müreffeh şekilde yaşamasını sağlamak olan büyük İslam birliğidir. İşte o zaman hiçbir çocuk yetim kalmayacak, hiçbir kadın tecavüze uğramayacak, hiçbir millet soykırıma maruz kalmayacak ve hiçbir ana evlat acısı çekmeyecektir. İstikbal sadece ve sadece İslamdadırdedi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER