İsrailin Türkiyeden özür dilemesi

İsrailin Türkiyeden özür dilemesi -AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenci: Bu gelişme Ortadoğudaki mazlum ve mağdur halklara bir umut oldu


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İsrailin Türkiyeden özür dilemesinin Ortadoğudaki mazlum ve mağdur halklara bir umut olduğunu bildirdi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Tüfenkci, beraberinde teşkilat üyeleri ile Melekbaba Mahallesine giderek, semt konağında, bazı mahallelerin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
     Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, sadece seçimden seçime vatandaşla bir araya gelen bir teşkilat olmadıklarını belirterek, her hafta bir veya iki mahalleyi ziyaret ettiklerini, halkın sorunlarını dinlediklerini, çözmeye çalıştıklarını ifade etti.
     İsrailin Türkiyeden özür dilemesine değinen Tüfenkci, şunları kaydetti:
     Sayın Başbakanımız, İsrail, Türkiyeden özür dileyecek, şehitlerimiz için tazminat ödeyecek ve Gazze halkı üzerindeki insanlık dışı ablukayı kaldıracak demişti. O zaman muhalefet bize güldü. Ancak siz İsrailden özür dilersiniz dediler. Hamdolsun bugün gelinen noktada kimlerin haklı kimlerin haksız olduğunu bu millet bir kez daha gördü. İsrail, ilk defa bir Müslüman ülkeden özür diledi. Bu gelişme Ortadoğudaki mazlum ve mağdur halklara bir umut oldu.
     Malatyanın büyükşehir statüsüne kavuştuğuna değinen Tüfenkci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Malatyaya verdiği sözün arkasında durduğunu aktardı.
     Kaysı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı da ziyareti için Tüfenkciye ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber İsrailin Türkiyeden özür dilemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER