İstanbul Mobilya Fuarının ardından

İstanbul Mobilya Fuarının ardından -MOSDER Başkanı Güleç: -Fuara 100den fazla ülkeden müşteri geldi. 11i uluslararası 312 firmanın katıldığı fuarı 100 bin kişi ziyaret etti


BURSA (A.A) - Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Ahmet Güleç, 29 Ocak-2 Şubat arasında düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarına (İMOB 2013), 100den fazla ülkeden müşteri geldiğini söyledi.
     Güleç, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarının olumlu geçtiğini belirterek, oldukça başarılı sonuçlar aldıklarını bildirdi.
     Fuar katılımcılarından adlıkları izlenimlerin, İMOB 2013ün, 9 yılın en iyi fuarı olduğunu gösterdiğini ifade eden Güleç, şunları kaydetti:
     Fuara 100den fazla ülkeden müşteri geldi. Hepsinin görüşleri de çok olumluydu. Türkiyenin 81 ilinden izleyici ve müşterilerimiz geldi. Bunların da görüşleri çok olumlu. İMOB, dünyanın en önemli mobilya fuarı potasına zaten girmişti. Dünyanın üçüncü Avrupanın ikinci en önemli mobilya fuarını yapıyoruz. Hedefimiz bu konuda daha fazla ilerlemek.
     Yaklaşık 100 bin civarında kişinin fuara geldiğine dikkati çeken Güleç, Fuara 312 firma katıldı. Bunun 11i uluslararası firmaydı. 301i de ulusaldı. Burada yaklaşık bin koleksiyon sergiledik. Her firmanın değişik koleksiyonları var. Ziyaretçilerin 11 binini yabancılar oluşturdu dedi.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber İstanbul Mobilya Fuarının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER