İÜ Rektörü Yılmaz, kickboks milli takımını

İÜ Rektörü Yılmaz, kickboks milli takımını kabul etti


IĞDIR (A.A) - Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, kickboks milli takımını makamında kabul etti.
     Rektör Yılmaz, ziyarette kickboks milli takım antrenörleri ile 2012 dünya şampiyonu Elif Turan, 2011 yılında büyükler kategorisinde dünya 3üncüsü Ekrem Kızılkuş ve büyükler dünya şampiyonu Murat Kızılkuş ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti:
     Spor tesisleri açısından büyük şehirlerimize göre kısıtlı imkânlara sahip olan Iğdırda, zorlu şartları aşarak ve milli takımımızda kendinize yer bularak, dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil ettiniz. Bu şampiyonalarda aldığınız sonuçlarla hem bizleri gururlandırdınız hem de sizden sonrakilere de örnek olma başarısını gösterdiniz. Sizleri şampiyonalarda aldığınız derecelerden dolayı kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim.
     Yılmaz, üniversite olarak sadece öğrencileri değil halkı da sporun içine çekmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirterek, Futbol takımımız, futbol yaz okulumuz, üniversiteler arası şampiyonalara katılan güreş ve boks takımlarımız bu çalışmalara örnektir. Bunlarla beraber Iğdır Üniversitesi tarafından açılan Beden Eğitimi Yüksekokulu önümüzdeki yıllarda faaliyete geçerek hem Iğdıra sporcu kazandıracak hem de yapacağımız tesislerle var olan spor tesislerine yenileri eklenmiş olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber İÜ Rektörü Yılmaz, kickboks milli takımını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER