İzmirde AK Parti Kadın Kolları Ormanı

İzmirde AK Parti Kadın Kolları Ormanı oluşturuldu -Yamanlar bölgesinde yangından zarar gören alana 154 bin üye 154 bin fidan projesi kapsamında 4 bin çam fidanı dikildi


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları üyeleri, Yamanlar bölgesinde yangından zarar gören alana 4 bin fidan dikti.
     Yamanlar Kale mevkisindeki törene, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve partililer katıldı.
     İbrahim Aydın, sivil toplum örgütlerinin desteğiyle İzmirde ağaçlandırma seferberliği yürüttüklerini, ağaçlandırma çalışmalarını öncelikle yangından zarar gören alanlarda gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Aydın, aynı anda Ankara, İstanbul, Mersin, Adıyaman, Rizede de fidan dikiminin yapıldığını, her geçen gün ülkedeki fidan sayısı ve yeşil alan miktarının arttığını söyledi.
    
     -1,5 yılda 154 bin kadın üyeye ulaştılar-
    
     AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ise 1,5 yılda İzmirde parti üyesi kadın sayısını 77 bin 400den 154 bine yükselttiklerini ve 154 bin üye, 154 bin fidan sloganıyla ağaçlandırma çalışması başlattıklarını söyledi.
     Fidan dikmeye ilk olarak Yamanlarda başladıklarını dile getiren Kızılırmak, Her kadın üyemizin dikili bir ağacı olacak. Doğayı yeşillendirirken kadın üye sayımızı da yükseltiyoruz. Üye kayıt çalışmalarını da fidan dikimini de sürdüreceğiz dedi.
     Konuşmaların ardından fidan dikimi gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İzmirde AK Parti Kadın Kolları Ormanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER