İzmirde CHPye üye ol, çözümün parçası

İzmirde CHPye üye ol, çözümün parçası ol kampanyası -Kampanya çerçevesinde 17 yeni üyeye parti rozeti takıldı


İZMİR (A.A) - CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen CHPye üye ol, çözümün parçası ol adlı kampanya çerçevesinde 17 yeni üyeye parti rozeti takıldı.
     CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, partide düzenlediği basın toplantısında, özellikle gençleri ve kadınları partiye çekmeye yönelik projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
     Proje kapsamında CHPye üye ol, çözümün parçası ol adlı kampanyayı düzenlediklerini söyleyen Ali Engin, kentin çeşitli noktalarına afişler asılacağını, cadde ve sokaklarda stantlar kurulacağını, kampanya kapsamında partiye yeni üyeler kazandırmak istediklerini ifade etti.
     Partilerde iç barış ve güçlü hukuk altyapısı olması gerektiğini dile getiren Engin, Partimiz 2 yıldır yapılandırılıyor. Son yıllarda yapılan en demokratik kurultay gerçekleştirildi ve tüm partilere örnek oldu dedi.
     AK Partideki tüm atamaları ise tek bir kişinin yaptığını savunan Ali Engin, antidemokratik uygulamaların ülkeyi felakete sürüklediğini savundu.
     CHPnin iktidara yürüyen ve aynı zamanda demokrasiyi yerleştiren parti olduğunu dile getiren Engin, Yeni yoldaşlara ihtiyaç duyuyoruz. Bu nedenle kampanya düzenliyoruz. Bu kampanya ile yandaş değil, yoldaş arıyoruz diye konuştu.
     CHPye üye ol, çözümün parçası ol adlı kampanyanın ülke genelinde yaygınlaştırılacağını da dile getren Ali Engin, sonbahar aylarında İzmirde toplu katılım töreni düzenleyeceklerini açıkladı.
     Engin ve CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, açıklama sonrası yeni üyelere rozet taktı.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İzmirde CHPye üye ol, çözümün parçası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER