İzmirde kumar operasyonu

İzmirde kumar operasyonu -Çiğli ilçesindeki bir hafriyat firmasının bulunduğu binanın çatı katının kumarhane olarak kullanıldığı ortaya çıktı -Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı, 35 kişi hakkında da idari para cezası uygulan


İZMİR (A.A) - Çiğli ilçesinde düzenlenen operasyonda, bir hafriyat firmasının bulunduğu binanın çatı katının kumarhane olarak kullanıldığı ortaya çıktı.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yapılan istihbarat çalışması sonucu Tuzla Caddesindeki bir hafriyat firmasına yönelik operasyon düzenledi. Operasyon sonucu, firmanın bulunduğu binanın çatı katının kumarhane olarak düzenlendiği ortaya çıktı.
     Kumar için yer temin ettikleri, oynattıkları iddiasıyla 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 2 adet kağıt çekme aparatı, 4 adet el telsizi, 2 bin 960 adet marka, 180 adet iskambil kağıdı ve 12 deste poker kağıdı ele geçirildi.
     Operasyon anında kumar oynadığı tespit edilen 35 kişi hakkında da idari para cezası uygulandı.
    
     -Anahtarı kırarak operasyonu önlemeye çalışmışlar-
    
     Bu arada, çatı katını kumarhane olarak işleten zanlıların, olası operasyonlara karşı binanın ana giriş kapısında gözlemci bulundurarak önlem almaya çalıştığı belirlendi.
     Operasyon sırasında kapıda gözlemci olarak görev yapan kişinin, vakit kazanmak amacıyla çelik kapının anahtarını kilit içinde kırdığı ve polisin çilingir yardımıyla içeri girdiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İzmirde kumar operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER