İzmirde trafik kazası: 1 ölü, 3

İzmirde trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı -Kazada hayatını kaybeden kişinin gazeteci olduğu belirlendi


İZMİR (A.A) - İzmirin Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Fethi Doğan Önerin (36) kullandığı 35 RS 567 plakalı otomobil, Mustafa Kemal Sahil Bulvarında aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak yol kenarındaki ağaca da çarparak deniz tarafındaki yürüyüş yoluna uçtu.
     Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde araç sürücüsü Fethi Doğan Önerin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
     Araçta sıkışan sürücünün eşi Nesrin Öner (33) ve çocukları Yiğit Öner (10) ise AKS 110 ekiplerinin çalışmasının ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
     Sahilde yürüyüş yapan Ömer Fidan (28) isimli bir vatandaş ise takla atan araçtan fırlayan cisimlerin üzerine isabet etmesiyle yaralandı. Hafif şekilde yaralanan Fidan da 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alındı.
     Kazada hayatını kaybeden Fethi Doğan Önerin cesedi İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü morguna kaldırıldı.
     Önerin Yeni Asır gazetesi spor servisinde sayfa sekreteri olarak görev yaptığı ve sarı basın kartı sahibi olduğu öğrenildi.
     Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber İzmirde trafik kazası: 1 ölü, 3 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER