İzmirdeki kaçak içki operasyonu

İzmirdeki kaçak içki operasyonu -Gözaltına alınan 10 kişi adliyeye sevk edildi


İZMİR (A.A) - etiket' title='İzmir haberleri'>İzmirde düzenlenen operasyonda kaçak içki imal ederek piyasaya sürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişi, adliyeye sevk edildi.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, önceki gün düzenlediği operasyonda gözaltına alınan suç örgütünün elebaşısı M.A. ile bir polis memuru ve vergi denetim memurunun da aralarında bulunduğu 10 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından İzmir Adliyesine sevk edildi.
     Gözaltındaki polis memurunun, kaçak içkileri özel otomobiliyle eğlence merkezlerine dağıttığı, dağıtım sırasında karısını yanına alarak aile görünümü verdiği, şebeke üyelerini polis takibi konusunda uyardığı öne sürüldü.
     Bu arada, söz konusu suç örgütüne yönelik daha önce gerçekleştirilen 6 operasyonda Çiğli ve Bornova ilçelerinde 2 kaçak içki imalathanesinin tespit edilmiş, 6 bin 961 şişe ve 108 litre sahte içki, 160 litre etil alkol, 12 bin 450 adet sahte etiket, 2 bin 600 şişe kapağı ve kapak basma makinesi, 4 bin 800 adet kayıp TAPDK bandrolü, viski yapımında kullanılan 5 litre karamel, dolum makineleri, 24 adet cinsel içerikli tablet, farklı firmalar adına hazırlanmış kaşe ve faturalar ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber İzmirdeki kaçak içki operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER