İzmirdeki şiddetli yağış

İzmirdeki şiddetli yağış -Suya kapılan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı -Kentteki şiddetli yağış nedeniyle Lufthansa Havayollarına ait bir uçak, Çiğlideki 2. Ana Jet Üssüne indi


İZMİR (A.A) - İzmirde şiddetli yağış nedeniyle suya kapılan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.
     Gültepe semtinde akşam saatlerinde etkisini artıran yağış sırasında suya kapılan ve kimliği henüz belirlenemeyen 40-45 yaşında bir kadın fenalaştı. 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı.
     Seyfi Demirsoy Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Kasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 40-45 yaşlarında bir kadının suya kapıldığını ve solunumunun durduğunu söyledi.
     Kasap, 112 Acil Servis ekibinin kalp masajıyla hayata döndürülen kadının bilincinin hala kapalı olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunduğunu kaydetti.
    
     -Hava ulaşımı etkilendi
    
     Kentteki şiddetli yağış hava ulaşımını da etkiledi.
     İzmir Vali Yardımcısı Zülkif Dağlı, AA muhabirine, şiddetli yağış nedeniyle Almanyanın Münih kentinden gelen Lufthansa Havayollarına ait yolcu uçağının, Adnan Menderes Havaalanını pas geçmek zorunda kaldığını söyledi.
     Yakıt problemi nedeniyle Çiğlideki 2. Ana Jet Üssüne yönlendirilen uçağın yakıt ikmalinin ardından havalanıp, Adnan Menderes Havaalanına ineceğini ve yolcularını bırakacağını anlatan Dağlı, söz konusu uçağın, İzmirdeki yolcularını aldıktan sonra tekrar Münihe gideceğini kaydetti.
     Dağlı, ayrıca İstanbuldan gelen Türk Hava Yolları ve Atlas Jete ait iki yolcu uçağının da olumsuz hava koşulları nedeniyle Adnan Menderes Havaalanına gecikmeli indiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir - Senem Yazıcı
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber İzmirdeki şiddetli yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER