İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -İzmitte günde ortalama 300 ton çöp toplanıyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin İzmit ilçesinde günde ortalama 300 ton çöp toplanıyor.
     İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, yaptığı yazılı açıklamada, 52 mahalle ve 2864 sokağı bulunan kentte temizlik hizmetinin sağlanması için 24 saat görev yaptıklarını belirterek, 20 çöp toplama aracı, 6 yıkama aracı, 6 süpürge aracı, 3 hafriyat toplama aracı ve 377 personelle hizmet verdiklerini bildirdi.
     Şener, İzmitin normal nüfusu 320 bin olmasına rağmen gün içinde 500 bin vatandaşın İzmitte bulunduğunu ifade ederek,Her gün ortalama 300 ton evsel atık toplanıyor. Haftada 200 tondan fazla kullanılmış ev eşyası, tresupat, hafriyat gibi katı atıklar da toplanarak daha temiz bir İzmit için çalışıyoruz açıklamasında bulundu.
    
     -Sanayi Parkı çalışmaları devam ediyor
    
     İzmit Belediyesi tarafından Sanayi Mahallesinde yapılan park çalışmaları devam ediyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 3 ay önce başlayan çalışmaların gelecek ay içerisinde tamamlanmasının planlandığı belirtildi.
     Açıklamada, Hayrettin Uzun Caddesi üzerinde 8326 metrekarelik bir alan üzerine kurulan parkta 1 adet 20x40 metre ölçülerinde futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, 150 metrekarelik çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, 13 adet gölgelikli bank, 14 adet döküm ayaklı bank yer alıyor denildi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER